Pressemeldinger

Hvor skal Mette-Marit på 8.mars?

Kvinnegruppa Ottar reagerer sterkt på kronprinsesse Mette-Marits besøk på Pro Sentret torsdag. Ved å vie et av sine sjeldne besøk ute i verden til Pro Senteret, framstår det som at kongehuset tar stilling i den opphetede diskusjonen om hvordan vi skal angripe spørsmålet om prostitusjon. Vi nærmer oss nå en historisk begivenhet i Norge, der Stortinget skal kriminalisere kjøp av seksuelle tjenester. En lovendring som i første rekke blir, og har blitt motarbeidet av Pro Sentret v/ Liv Jessen og PION v/ Janni Wintherbauer, og selvsagt FRP. Ved kronprinsessens besøk på mangfoldsdagene i Oslo, var de alle samlet på et brett.

Det er grunnlovsfestet at kongehuset ikke skal blande seg inn i politikk. Kvinnegruppa 
Ottar forventer nå at kronprinsessen kommer i 8.mars toget og går bak parolen om å 
kriminalisere horekundene, slik at balansen blir gjenopprettet.

Hilsen Kvinnegruppa Ottar Oslo
v/ leder Ane Stø,