Vervekampanje

VERVEKAMPANJE

Kvinnegruppa Ottar feirer 25 år og vi er blitt historiske 800 medlemmer så langt i år. Denne kampanjen har som mål å nå 1000 medlemmer i jubileumsåret. Grunnene til at vi trenger å bli flere medlemmer er flere, men som vanlig handler det om at kvinnebevegelsen og våre seire er under angrep.

Hvorfor verving til organisert aktivisme er så viktig

Gjør en viktig gjerning og få flotte vervepremier

 

Organisering og aktivisme virker! Vi så det etter årevis med kamp for sexkjøpsloven på gater og torg, på møter og i debatter, i kronikker og artikler og gjennom kunnskapsbygging. Strategisk kamp på flere fronter ga oss skjenkenekt til strippeklubber. Vi har holdt liv i og bygd 8. marsmarkeringene  mot alle odds  og dermed sikret arenaen for massemobilisering da angrepet på abortrettighetene kom.  

Alle kan gjøre feministiske handlinger som enkeltperson. Små og store handlinger i riktig retning er bra, men tilbakeslagene blir harde og varige om vi ikke er flere som handler samlet. Skal vi komme videre med kvinnefrigjøringa, er organisering nødvendig. Kvinnebevegelsens seire har alltid krevd organisering og aktivisme. Motkreftene er sterke så det gjelder å lære av erfaringene og legge planer for å være utholdende og bevisste  

 

Innsending av informasjon om de jeg har verva: