Ottarkalender

Oversikt over aksjoner, aktiviteter, møter og konferanser.

Back to All Events

Kjerringa mot strømmen-kurs


Kjerringa mot strømmen er et kurs som består av foredrag, diskusjoner og oppgaver om kvinners situasjon og rettigheter. Kurset har ulike tiltak for å styrke kvinners selvtillit og synlighet. Deltakerne får større samfunnsinnsikt og mer fakta om kvinners situasjon, kamp og historie. Kurset bidrar til å bygge forståelse og innsikt i hvordan patriarkatet/mannssamfunnet fungerer. Kurset gir deltakerne ulike redskap i likestillingsarbeidet i organisasjoner og virksomheter. Hver enkelt deltaker kan styrke egen selvtillit og trygghet for å "gå mot strømmen". Flere deltakere har etter kurset tatt på seg tillitsverv og lederoppgaver. 

Kjerringa mot strømmen-kurset er utviklet på grunnlag av mer enn 30 års praksis. Kurslederne har lang erfaring, og innholdet er tilpasset deltakerne. Deltakerne får økt selvtillit og blir mer synlige. Diskusjonstrening styrker den enkeltes kunnskap om og øker respekten for andres ståsted og meninger. 

Pris: 500,- for ordinære arbeidstakere og 300,+ for studenter/trygdede.

Påmelding til Kjerringa mot strømmen-kurset: 

Navn *
Navn