Arkiv

Støtteerklæring til klubben ved Ello

Kvinnegruppa Ottar er forskrekket over Orklas kyniske planer om å flytte Ello ut av landet. Regjeringa har gitt Orkla skattelette for å drive produksjon i Norge, men likevel vil de flytte en lønnsom bedrift til Sverige. Vi forventer at Orkla besinner seg, og at driften av den 116 år gamle produksjonsbedriften fortsetter i Kristiansund. Stein Erik Hagen viser som en kapitalist uten noe menneskelig ansikt, hvis han bidrar til nedlegging av denne viktige bedriften i Kristiansund. Regjeringen må gripe inn og redde de 60 arbeidsplassene ved Ello, og dermed vise offensiv kvinnepolitikk og industripolitikk i praksis.

Ello er en kvinnedominert bedrift med kunnskapsrike og dyktige arbeidere og et sterkt klubbstyre. Kvinners mulighet til å tjene egne penger og forsørge seg selv og familien er avgjørende for den stillingen kvinner har i Norge i dag. Kvinnegruppa Ottar støtter bedriftsklubbens aksjoner fullt ut!